Ideeën voor decoratie van trouwlocaties:

Voorbereiding op de decoraties voor uw bruiloft kan tegelijkertijd genieten en vermoeiend zijn. Je moet aan veel dingen denken voordat je zelfs maar een decor begint te maken, zoals de natuurlijke schoonheid van de locatie, de materialen die je gaat gebruiken, de matching van het motief en de kleuren in de trouwruimte, en nog veel meer . Als je begint te denken aan al deze dingen, dan zou je verder moeten lezen omdat we in dit artikel enkele creatieve ideeën voor huwelijksdecoratie zullen kennen die je kunt gebruiken voor de dag van het huwelijk.

Om je beslissing te beperken, is het handig om je decoraties te maken op basis van de stijl van de bruiloft, de dominante kleuren, het seizoen van het jaar waarin de bruiloft wordt gehouden, de sfeer en het thema:

1. Herfstbruiloft – Huwelijksfeesten in de herfst zijn gezegend met een natuurlijke achtergrond van vallende bladeren en sombere zonsondergangen. In deze tijd van het jaar vormen de kleuren oranje, bruin en geel de dominante kleuren van het seizoen. Miniatuur pompoenen en bruidstaarten kunnen worden gebruikt als tafelstuk voor een unieke uitstraling en een uitstekend contrast voor witte tafelbakken. Afgezien daarvan kunnen kleurrijke bladeren met natuurlijke herfstkleuren ook worden gebruikt als uitzonderlijke versieringen die geschikt zijn voor bruiloften met een herfstthema. Kransen gemaakt van gedroogde houtstelen kunnen helpen om de sfeer van de gelegenheid in te stellen.

2. Rode bruiloft – Dit soort huwelijk vereist het gebruik van gedurfde en gepassioneerde kleuren zoals rood en kastanjebruin. Rode rozen kunnen worden gebruikt om het gangpad, de stoelen, tafels en pilaren van de zaal te versieren, zo ongeveer alles waarvan u denkt dat het past. Wat betreft de stoelen, kunt u ook rode satijnen stoffen toevoegen om het er stijlvol uit te laten zien. En om alles af te maken, plaats je rode kaarsen in viskommen en strooi je rode rozenblaadjes over de tafel. Optioneel: gebruik roodgekleurde servetten in plaats van het traditionele wit om bij het thema van het feest te passen.

3. Bruiloft bij kaarslicht – Voor dit type huwelijk zou het het beste zijn om geüniformeerde kaarsontwerpen te gebruiken in plaats van verschillende vormen te hebben om te voorkomen dat de gasten gefocust zijn op de bruiloft. Kaarsen zijn zo veelzijdig dat het een romantische dag kan veranderen in iets angstaanjagends (zoals kaarsen ook worden gebruikt om begraafplaatsen en andere griezelige plekken te verlichten). Probeer de kaarsen zoveel mogelijk tijdens de ceremonie af te maken om een ​​dimmer licht te creëren en een romantisch gevoel in de lucht te krijgen.

4. Champagne-themafeest – Gebruik de champagnefles als hoofddecor dan creatief te worden en alles om het mooier te maken. Vergeet daarnaast niet om een ​​champagneglastoren neer te zetten en champagne te gieten tijdens het hele decor als een van de hoogtepunten van de avond. Plaats emmers gevuld met champagneflessen gevuld met ijs en leg een paar bloemstukken op elk van de emmers om het aantrekkelijker te maken. Verspreid deze emmers overal om mee te gaan met je trouwthema.

Dus niet fronsen als je problemen hebt met de bruiloft decoraties. Volg gewoon de hierboven genoemde tips en u zult zeker gebruik kunnen maken van de juiste decors die consequent het thema van uw bruiloft volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *