Tips voor een aangepaste trouwjurk

custom-made

Als je hebt gekozen voor een aangepaste bruidsjurk gemaakt voor uw grote dag, gefeliciteerd! Het is een beslissing die is niet alleen praktisch, maar zegt dat je een persoonlijke gevoel voor stijl, de goede smaak en klasse ook. Hoe werkt het volbrengen dat allemaal? Een goede pasvorm is de echte sleutel.

Hier zijn vijf do’s en don’ts om ervoor te zorgen dat uw fitting sessies zijn productief, nuttig en zal resulteren in de jurk van je dromen.

1. een afspraak maken, tenzij ze je vertellen dat het niet nodig is.

Het kost tijd om de eerste metingen en fit cliĆ«nten te nemen voor hun eigen trouwjurk. Met een geplande afspraak, zal uw naaister niet te gehaast en onder druk gezet voelen als er een lange lijn van bruiden-to-be op hun beurt wachten. Haasten kan leiden tot fouten en een slechte pasvorm. Maak tijd voor al uw follow-up hulpstukken ook; ze niet alleen knijpen in je lunchpauze of na je training. Immers, het is de belangrijkste outfit als uw leven …

2. aankoop alle ondergoed en schoenen die je van plan bent om te dragen en breng ze naar de fittingen.

Het maakt niet uit hoe licht of delicate uw ondergoed lijken, zullen ze zeker invloed hebben op hoe je jurk past, hangt en gordijnen op je lichaam – dus het is belangrijk dat ze het zelfde als wat je werkelijk zullen dragen zijn. In het geval dat heb je nog niet gevonden de schoenen van uw dromen, zorg ervoor dat degene die je brengen zal de hoogte van de hak van de schoen die u zal uiteindelijk slijten benaderen.

3. Vertel uw ontwerper over iets dat veranderingen in de vorm van uw lichaam tussen de fitting en de trouwdag kan veroorzaken.

Hoewel niemand echt graag al te grote wijzigingen en aanpassingen maken op een aangepaste trouwjurk, je naaister of ontwerper weet dat deze zijn een feit van het leven. Met voldoende vooruit kennisgeving van alle grote veranderingen-verliezende of het verkrijgen van gewicht, zwangerschap, zelfs surgery- die staan te gebeuren, zal hij of zij in staat zijn om de nodige aanpassingen te maken. Onthoud echter dat een jurk niet drastisch groter kan worden gemaakt nadat het is gesneden zonder het ontwerp te veel. Dit is vooral belangrijk als je wilt om een trouwjurk in plus size hebben.

4. Niet te veel bewegen terwijl wordt voorzien, maar bewegen om het comfort en de pasvorm te controleren.

Uw naaister kan u vragen om een beetje te bewegen terwijl je wordt geprikt en gemeten, maar tenzij je verteld hebt om dit te doen, is het best om stil te blijven. Te veel beweging kan onnauwkeurige metingen, oneffenheden en vreemde passende onderdelen veroorzaken. Echter, na de jurk wordt gespeld en genaaid, hoeft bewegen en te zien of er nog brandhaarden. Proberen te benaderen wat bewegingen die je moet maken op je trouwdag (wandelen, dansen en zitten), en wijzen op gebieden waar je bewegingen worden gehinderd.

5. Plan je uiteindelijke montage ongeveer twee weken voor het evenement.

Twee weken is perfect, omdat je dicht genoeg om het gewicht zult zijn en vorm die u zult op uw grote dag, maar toch ver genoeg om voor eventuele aanpassingen en veranderingen aan uw aangepaste trouwjurk indien nodig. Veel bruiden-to-be te verliezen of gewicht als gevolg van stress te krijgen in de laatste drie weken voor de datum, dus dit maakt het mogelijk voor eventuele wijzigingen die zich eventueel hebben voorgedaan.